Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Je mozne sa dostat do mobilu bez displeja?

• V tom pripade bych pouzil "OTG USB" kabl, vyzkouseny ho mam, staci do neho zapojit MYS a odkliknout (na misto taktického displeje).
* Urcite zalezi i na modelu, vyrobce telefonu, u nektrych jde pouzit SW jako https://drfone.wondershare.com, https://www.apowersoft.fr/ a podobne. "RECUVA" pro zalohu telefonu také funguje. Recovery MOD (pridrzeni tlacitek typu POWER+VOLUME) nejaké moznosti také prinese a PC by ho mel rozpoznat.

TiP ~Tou mysi bych zkusil také odemknout obrazovku (tahem nahoru) aby sel sparovat s PC (jako MassStorage).
* Dle pouzitého zamku. Ale také bych doporucil pod WINDOWS spustit "AutoPlay" -- Kuprikladu Windows 10, nastaveni > periferie > AutoPlay :"aktivovat".

• Jestli telefon funguje a je pripojen k siti, sel a jde pouzit MIRORRING - zobrazit telefon na plose PC pres sit (wifi, BT, dle toho, co ma telefon spustene, jestli je pripojen k WIFI, musi to jit videt minimalne v RUTERU ktery mu pridelil IP adresu).
* Jak jsem psal jiz vyse, jestli byl telefon pripojen k sluzbam GOOGLE, je mozné, ze ma provedenou zalohu v GCloudu (SMS/Kontakty/Foto), staci jen navstivit stranky Google/Drive/PLAY -> Muj UCET.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny