Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou Ram ?

ked mas bluescreeny tak je nieco vadne, alebo mas blbe ovladace alebo tam mas viry apod. Ak sa objavuju bluescreeny aj po cistej instalacii Win tak je nieco vadne, alebo slaby zdroj, apod, proste HW problem. Najprv by bolo dobre otestovat RAM (nabootovat napr. ultimate boot CD a spustit memtest86) a odniest to niekam kde su schopni to posudit a vymenit ti vadny komponent (za peniaze samozrejme)
P.S. a povytahovat z USB napr. modemy apod (nepotrebne veci) aby sa vylucil problem s ovladacom nejakeho USB smejdu, a skusat ci sa objavi bluescreen.
A na bluescreene je dolezity typ a kody chyby (to co je na vrchu velkymi pismenami a cisla) a nie tie microsoftie kecy potom, tie ani nemusis citat. To pisal nejaky debil v MS a su to hovadiny.

P.S.2. a pytal som sa aj ze kedy je co pomale, alebo kedy sa objavuje bluescreen, ked robis nieco konkretne (nejaka hra apod)?
RAM mas na bezne pouzivanie PC dost (ak tam nerobis nejake editovanie extremne velkych obrazkov alebo nespustas narocne najnovsie hry). Aj keby nejaky program potreboval viac RAM tak sa pouzije swap, nema sa objavovat modra obrazovka (ta znamena spravidla ze nieco v PC zlyhalo - zavada).

P.S.3. a v evereste si pozri na akej frekvencii bezi RAM (asi v sekcii pamat). CPU mas spravne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny