Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zrušení deaktivace účtu Google

Dob­rý, den.
Dnes mi v Gmai­lu ozná­mi­li, že se ně­kdo po­kou­šel do­stat do mé­ho účtu Go­o­gle, a pro­to jsem sou­hla­si­la, že si změ­ním hes­lo. Na­čež jsem si všimla, že rok na­ro­ze­ní tam mám ji­ný, a pro­to­že jsem ně­kde čet­la, že min. věk má být 13 let, rok jsem si opra­vi­la na prav­di­vý (za čtvrt roku je mi 16). Sa­mo­zřej­mě ihned po­té mi účet de­ak­ti­vo­va­li s tím, že za 30 dnů mi bu­de účet sma­zán a zjis­ti­la jsem, že zrov­na v ČR je min. věk 16 let.
A má otáz­ka: Co mo­hu udě­lat pro­to, abych ho zno­vu ak­ti­vo­va­la i bez ově­ře­ní prů­ka­zu to­tož­nos­ti? (A po­kud by mi účet sma­za­li, co se sta­ne se vše­mi apli­ka­ce, co mám v mo­bi­lu? Sma­žou se, ne­bo zů­sta­nou a ne­bu­dou fun­go­vat?)
Ne­chci o všech­no, co se s tím po­jí, při­jít. Ať už jsou to emai­ly ne­bo do­ku­men­ty a ostat­ní.
Bu­du ne­smír­ně rá­da za ja­kou­ko­liv ra­du.

loading...
Předmět Autor Datum
https://support.google.com/accounts/answer/1333913
Kurl 29.08.2018 11:55
Kurl
Děkuji. Toto jsem si četla, jenže když je v ČR účet Google povolený od šestnácti, nemohu tam poslat…
Makki 29.08.2018 12:17
Makki
Ještě jsem se nikdy ve svém okolí nesetkal,že při vytvoření účtu někam posílám občanku. To jsi vzala…
forestek 29.08.2018 12:24
forestek
S tou občankou myslím to, že pokud bych chtěla ten deaktivovaný účet opět aktivovat, chtějí po mně,…
Makki 29.08.2018 12:37
Makki
Nicméně i tak děkuji, že se někdo ozval. Je možné, že pokud bych měla více než jen patnáct a byla ji…
Makki 29.08.2018 13:06
Makki
To neni, ze by ti nikdo nechtel odpovedet, ale nevime, nikdo jsme to neresili. Osobne vzhledem ke s…
RMX 29.08.2018 13:33
RMX
Děkuji moc za odpověď. Kdyby dotyčný rovnou napsal, že takový problém nikdy neměl a poté popřípadě n…
Makki 29.08.2018 16:56
Makki
Asi ti moc nepomůžu, protože jsem takový problém nikdy neřešil, ale možná ti pomůže založení nového…
Lukas1982 29.08.2018 13:52
Lukas1982
Děkuji za odkaz. Ještě to zkusím lépe probádat, ale mám takový pocit, že Google mě už k mému účtu ne… poslední
Makki 29.08.2018 17:00
Makki

Děkuji. Toto jsem si četla, jenže když je v ČR účet Google povolený od šestnácti, nemohu tam poslat občanku, pokud mi bude šestnáct až za tři měsíce. Když je účet deaktivovany, nejdou nějak zálohovat data? Nechci o ně přijít.

S tou občankou myslím to, že pokud bych chtěla ten deaktivovaný účet opět aktivovat, chtějí po mně, abych jako důkaz roku narození poslala občanku. Jenže to je mi na nic, pokud teoreticky nejsem kvůli věku způsobilá účet Google používat. Ale spíš se ptám, ještě než mi ten účet smažou, tak zda ještě nejsou zálohovat data z účtu?

Nicméně i tak děkuji, že se někdo ozval. Je možné, že pokud bych měla více než jen patnáct a byla jiného pohlaví, dostalo by se mi jiného zacházení. Já se jen slušně zeptala, zda jde vyřešit můj problém a očekávala buď nějakou radu nebo na druhou stranu vysvětlení, že to, co očekávám, tak prostě nefunguje. O vytváření nového účtu nebyla řeč, já se jen ptala, zda lze zálohovat data deaktivovaného účtu. A omlouvám se, že jsem mrhala vaším drahocenným časem...

To neni, ze by ti nikdo nechtel odpovedet, ale nevime, nikdo jsme to neresili.

Osobne vzhledem ke svym vleklym sporum, ktere s Googlem vedu a nemaji zadne reseni, se silne obavam, ze na tebe Google kasle a proste o ucet prijdes. Radi bychom tu pomohli, ale bohuzel neni jak. Google je monopol, co si dela co chce a ty tvrde zaplatis za to, zes rekla pravdu (zadala spravny datum narozeni).

Jen pro ilustraci: Mne je skoro 40 a stejne mi jednoho dne Google bezduvodne zablokoval platebni sluzby a pres mou snahu s nima komunikovat, jsem se nikam nedostal a na me zadosti nereaguji. Dodnes mi platebni sluzby na mem uctu nefunguji a uz asi nikdy nebudou.

Google ma sve forum na svem webu, ale adresu neznam, nekde ji mam, ale nedokazu ji ted dohledat, snad nekdo poradi nebo to najdes.
Napsal bych tam dotaz a vysvetlil, co se stalo a treba z nich neco vymuzes, ale ja tomu neverim, to rikam rovnou.

Děkuji moc za odpověď. Kdyby dotyčný rovnou napsal, že takový problém nikdy neměl a poté popřípadě něco navrhnul, byla bych moc ráda. Na druhou stranu, je možná moje chyba, že jsem špatně vysvětlila, co vlastně chci.
Také jsem si nemusela nalhávat, že mi někdo pomůže, když toto je vlastně problém lidí do šestnácti let, a i kdyby se to někomu dříve stalo, nejspíše by si na to už moc nepamatoval.
No, a já si tak krásně vždy myslela, že Google je nejlepší... Ale jak tak dospívám, není to pravda. Zdání holt klame :)
(Ráda bych jim napsala, ale v podmínkách je jasně uvedené, že v Česku je povolené až od šestnácti, takže i pokud by náhodou odepsali, stejně by mi to nepomohlo.)

Děkuji za odkaz. Ještě to zkusím lépe probádat, ale mám takový pocit, že Google mě už k mému účtu nepustí. Druhý účet mám už déle, takže s tím bych problém zase neměla. Jen sranda je, že na tom druhém účtu mám stejné datum narození, se kterým mě to u původního účtu účet deaktivovalo. Tak doufám, že mi nezruší i ten druhý...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...