Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Posuďte LCD na kancl a hry

Ja mam tenhle, myslis ze ti muzu poradit?

https://www.czc.cz/eizo-ev2455-gy-led-monitor-24/163442/produkt

Nejprve koukni sem:

https://www.displayspecifications.com/en/model/fdfa2a

---

Opravdu ti staci monitor s 6bit + 2FRC? Jsi si tim jist? Protoze ja myslel, ze jo, ale ne. Tudiz ted je na chalupe, kde staci.

---

Mam ted tenhle:

https://www.czc.cz/aoc-q3277pqu-led-monitor-32/186431/produkt

Taky ho s cistym svedomi nedoporucuju, ale je to lepsi, barevne perfektni 10bit se slusnym AMVA displejem, takze cerna sice neni uplne cerna ale je cernejsi nez na to IPSku od EIZO. Co mi vadi, je nizky rozsah jasu. Premyslel jsem jeste o BenQ a pry ten rozsah je u nej vetsi, asi jsem udelal chybu, ze jsem nesel do nej. No ale jinak 32" je parada pro hry, akorat u kancelarske prace si furt nemuzu zvyknout, kolik mam na plose mista. :-)

Rozumim ti, ze se muzes obavat, ze je 32" proste moc, ale nechapu proc tak tvrdosijne odmitas 27" 2560x1440 rozliseni, grafiku na to mas. Na hry je 16:9 proste vsemi preferovane, hlavne samotnymi vyvojari a u tehle velikosti uz ti nebude vadit vyska, je proste dostatecna.

Jeste tedy zpet k EIZO. Podle nich samotnych je ten monitor urcen na kancelar a s tim stoprocentne souhlasim a kdybych ho mel do kanclu, tak je super. Na hry a fotky to nebyla zadna velka slava. Je to proste videt, ze je to na kancelar a nepocita se ani s vysokou presnosti zobrazeni fotek ani s hranim her. Nicmene pokud na me nedas a vezmes ho, tak verim, ze reknes, ze placam. Ona totiz doba pokrocila a ten tvuj starej monitor si myslim, ze i ten EV2455 ho prekonava asi tak jako bys Trabanta vymenil za Skodovku.

Takze si to rozhodni, chces soucasnou kancelar nebo zamiris kvuli hram vys?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny