Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Posuďte LCD na kancl a hry

Postupně:

staci monitor s 6bit + 2FRC

Nevím, nerozumím tomu. Ani jsem nenašel, jak to má s barvami ten můj současný TN monitor (model 2006). Na stránkách EIZO k tomuto monitoru píšou: "Interní 10bitová tabulka LUT skýtá značné přednosti v oblasti barevných odstínů: Přiřazování informací o barvě je výrazně přesnější než u běžných 8bitových tabulek LUT." Tak mě pouč :)

zobrazovací frekvence

U toho mého S1911, ale modelu 2010 jsem našel, že prý je to 2ms. To EIZO ve výhledu má napsáno 5, tvoje AOC 4, počítám, že je to vše gray-to-gray. Moje první Hitachi mělo 16ms, tehdy to považovali za naprostou bombu, nejrychlejší LCD na trhu (však také jeden kousek stál dost přes 20 tisíc), tehdy ale měřili ještě "poctivě", black-white-black (nebo WBW?). S tím by tedy snad neměl být problém. ..dívám se podrobněji, a někde píšou 14ms (https://www.czc.cz/EV2455/hledat), toho bych se už bál :/

velikost

Těch 24 palců je opravdu maximum, co mi na stůl vleze. Stačila mi 17, bohatě mi stačí 19, přechod na 24" dělá na úhlopříčce 12cm, to je až až.

vysoké rozlišení

Nepotřebuji. Už tak mám docela obavu, jak na fullHD/WUXGA budou vypadat starší hry.Také se trochu bojím moc malých pixelů v kancl programech při nativním nastavení, abych to vůbec i s brýlemi přečetl..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny