Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Databaze pro evidenci osob

- IMHO -- Moc né, ale doporucil bych na to program napsany v jazyku "Python", ten zvlada tyto instrukce (databaze a podobne) nejlépe. Proto ho pouziva treba i Google, Twiter, aplikace jako "Calibre" ktery znam a pouzivam, svyzne se mi stara o mou bezmala '1T' databazy na které mam nekolik "destitek tisic " knih a dokumentu,casopisu PDF, zkratka vsude kde se pracuje s velkym mnozstvym dat které musi byt rychle zpracovany. Samotna aplikace jde v jazyku Pythonu navic velmi rychle vytvorit (né nadarmo ma v logu napsano "Neopakuj se").

- Aplikace, - zakladni (zakladni GUI prostredi a nabidka, moznosti) urcite nezbere vic jak tyden (IMHO 2dny na napsani kodu + 2dny doladeni, nastaveni, konfigurace site a zabezpeceni, celé do jednoho tydne na prvni RS 1.0).
* Pro nekteré WEB/Databaze, mi podobny princip s "Python/Django" nezbere vic jak pul dne kdyz vychazim z sablony. Bohuzel na PRO placenou aplikaci si netroufnu a nemohu ani nemam cas zarucit Updates, opravné balicky dle vyvoje WEBu (dle pouzitého klienta) a jeho zaplat/kritickych chyb, poskytnout dlohodoby support).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny