Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Spojení rychlosti dvou internetových připojení

Ahoj všem,

pro pracovní účely musím využívat cloudové úložiště pro poměrně velké soubory. Abych však mohl s cloudem plnohodnotně pracovat, potřebuji nejen vysokou rychlost download připojení, ale také upload. V současné době využívám to nejrychlejší možné připojení od jediného poskytovatele, kterého v domě máme, avšak rychlost uploadu je i přesto stále nedostačující pro moje potřeby. Po rozhovoru s poskytovatelem internetu a moje naléhání jsem se dozvěděl, že mi nemůžou poskytnout žádné individuální připojení a vybírat můžu jen z nabídek na jejich webových stránkách (tudíž nemůžu dělat nic, protože již mám ten nejrychlejší tarif). Jediné, co by možná zařídit šlo, je zřízení nové (druhé) přípojky v mém bytě. Měl bych z bytu natažené dolů do rozvodny internetu dva kabely, doma dva routery a internet platil 2x na dvě smlouvy.

Moje otázka zní, jestli by bylo teoreticky možné tyto dvě připojení nějakým způsobem spojit v jedno, aby se jak download rychlost, tak i upload spojily v jednu (například přes MIKROTIK).

Abych udělal špatnou reklamu, jedná se o firmu UPC a tarif Fiber Business 500 s rychlostí připojení 500 Mb/s, ale uploadem pouze desetinovým (!).

Děkuji za odpověď.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny