Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zálohovanie problém Windows 10 64 bit

chacha, nekonečný odstavec pochopitelně s vadnou interpunkcí a čekáš, že někdo je takový retard a bude to číst? ani náhodou.

zkoušel jsem i ms zálohování pod win: vždycky z toho vylezl jen nepoužitelný odpad a nebaví mě dokola to řešit, znovu definovat, zakazovat, zjišťovat co nejde. prostě je to shit.

klikací zálohování jediného pc, s obnovou z win i z boot cd, zvládne kdejaký krám:
vyhovuje easeus todo backup. ke stažení jsou skvělá boot cd acronis trueimage (online funkce jen placené verze), mimo cenovou realitu je teď v chipu propagovaný o&o diskimage. a aomei backupper, abych nezapomněl.

ale u hromadného nasazení v síti, kdy potřebuješ úlohu spíš skriptovat než odklikávat, tam už nejde ani o free řešení.
můj aktuální favorit je aomei backupper technician: má bezkonkurenční cenu, do jisté míry funkční obnovu na jiný hw, podporu příkazovořádkového ovládání ... asi na něj přejdem.
acronis je příliš drahý, navíc preferuje tupé zálohování podle času místo podle situace na pc.

jo, prý existuje nějaká free filezilla: viděl jsem screeny, přestavoval si jak ten hnus vysvětluju někomu dalšímu ze spolupracovníků, tím ten krám navždy skončil.

praktická zkušenost: pokud potřebuješ něco co dokáže řešit i chyby disku, osvědčil se acronis trueimage. ale ti nedělají free sw. ostatně nemá smysl provozovat vadné disky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny