Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Musí se instalovat ovladače?

1) Nainštalovalo generické, ktoré sú v OS od začiatku. Pokiaľ máš sedmičky - samo ti ovládače nestiahne. Na to si dostal CD s priloženými ovládačmi pre všetky komponenty v NB.
2) Ak budeš hrať Piškvorky - tak ti to bude fungovať, ale ak by si chcel hrať napr. FIFA - grafika odrazu nebude stačiť, prípadne ti vyskočí, že nie je možné zobraziť. Integrovaná grafika v ASUSoch je len základná grafika, pri hrách dedikovaná sa stáva akcelerátorom - t.z. základné zobrazenie vykoná integrovaná, ale ostatné výpočty (shadery, textúry, vertexy a pod.) vykonáva už dedikovaná, ktorá má svoj VLASTNÝ grafický procesor a svoju VLASTNÚ videoRAM.
3) To máš jedno, všetko je napájané, aj keby si nepoužíval dedikovanú, stále si berie šťavu z baterky. Apropó: batéria je určená v NB ako náhradný a záložný zdroj pri práci mimo prístupu k el. sieti a v prípade výpadku el.energie preberá napájanie. Automatika sa stará (po pripojení k el.sieti), aby bola vždy pohotovosti, nabitá. Automatika zároveň kontroluje stupeň nabíjania.
4) Balast - ak ho nepotrebuješ - tak ho odinštaluješ. Čo si nainštaluješ - to je tvoj problém.
5) Inštalovať je vždy nutné všetky potrebné ovládač, pretože - písal som v 1) - tie generické sú len pre základné fungovanie NB (aby vôbec nabehol, zobrazoval v základnom rozlíšení 800x600 - aby si niečo videl) - takže výrobcovia to nedodávajú len tak - pre srandu králikov.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny