Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Acronis True Image 11.0 a klon disku do mensi partition

Myslel sem že cílový disk je prázdný. Klonování disku smaže cílový disk.

V tomto případě ti nezbude než zkusit naklonovat partition a to buď přes acronics home s tím že to uložíš do souboru o cca 10giga a tu potom obnovíš na cílový disk. Acronics zvládne změnit velikost ale neudělá už nějaké další věci které dělá při klonování disku (vypíše to cosi jako jakási synchronizace se systémem při prvním startu naklonovaného disku -prostě něco nacpe do registrů) a to někdy způsobí že win naklonované přes partition nenajednou. Proto jsem přestal používat ghost.

No co kdyžtak si to přeinstaluješ však to umíš:-p

Já bych si asi sehnal třetí dostatečně velký disk. Naklonoval bych ten první disk na ten třetí (přes klone disk), ten první střelil a v pátek po pár pivech se pustil do experimentů. Pravděpodobně největší šanci by mělo na naklonovaném třetím disku po ověření funkčnosti přerozdělit partition nakopírovat tam těch 200g dat a prsknout to zpátky.

Nebo vyhrab někde ze šuplíku 40g disk, z prvního disku smaž co můžeš -nakopíruj jinam a vyprázdněný první disk naklonuj /zas klone disk/ na tu 40tku. A ten druhej disk kde máš 200g dat připoj jako datový disk do koupení nového.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny