Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Acronis True Image 11.0 a klon disku do mensi partition

Ave. Sice se odkazu na http://pc.poradna.net/question/view/241173-nefunkcn i-bezpecne-odebrat-usb-zarizeni#re-242364 , ale myslim, ze si to zaslouzi nove vlakno.

Nezbytna konfigurace: WXP SP2, Tankovy zaplaty, AMD690G + X2 5000+ EE + 2GB RAM, zdrojovy disk 500GB SATA - kopirovana syst. part. 80GB, cilovy disk 500GB SATA - pozadovana velikost syst. part. 50GB.

ATI 11.0 je legalni corporate verze, jen jsem si dovolil domaci install. Manual sefove proje*ali. Dle odkazu jsem zaznamenal problem pri zaloze PT metodou sector-by-sector a jeji nasledne instalaci do PT (mensi) noveho disku. Otazka: pouziju-li prime klonovani, nebude vadit mensi cilova partisna? Nebude to chtit naklonovat cely HW (disk) vcetne rozdeleni? Samozrejme bych to mohl vyzkouset, ale casu nazbyt nemaje, ptam se potencialnich samanu tohoto skveleho zalohovadla. Zalohy delam samozrejme v CD prostredi ATI (Linuch, ci co to spousti), nikolivek v GUI winu. Na stary disk uz mam kupce, takze bych velmi ocenil brzky komentar nektereho ze zalohovacu. Predem dik.
Změna předmětu, původně: Acronis True Image 11.0 a klon disku do mensi partititon. Chybka ;-). (mif)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny