Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Internet - problém s připojením

No anténa je dobře natočená, protože to se tady tenkrát kontrolovalo a adresu antény co mi sem posílá internet znám takže jednoduše zjistím komunikaci mezi anténami a tam je prostě ping 5. Žádný multichytrý antivirový balík nemám. DNS adresa se měnila, protože internet měl problémy tak se změnila a pak internet šel. Šel na těch 30 MB/s ale postupem častu to prostě začínalo mít trochu problémy až to došlo do této fáze kde prostě ten internet je tak pomalý že mám problém otevřít gmail.

model routeru je Archer C2

Krom toho z nějakého důvodu nyní mi internet jde na 8 MB download a 5-6 MB upload. Tak většinou jde třeba v 8 ráno a okolo 11 hodiny to končí. Včera internet šel jen ráno a pak šel až prostě zas ráno v 8.. jinak prostě ani ve 2 ráno nešel když jsem se probudil.

Jinak nevím kde bych uplně zjistil jakou mám dns adresu. Jsem na tohle prostě blb, sice hraju na PC ale jen hraju a moc se nevyznám prostě s technikou což je smutné.

Edit: No teď zas internet třeba nejde v 19.27 ... prostě ta rychlost se sem dostat může ale bud přijímač na baraku se porouchal a nebo naschvál rychlost zpomaluje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny