Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hrozí zánik DVB-S/S2 kvůli IPTV/OTT?

Jo, souhlasim, ze zanik sportovnich TV nehrozi, ale to neni zase takovy mainstream a treba Eurosport dneska vysila i pres internet. Ja to zaostavani TV zminoval hlavne kvuli te technologii prenosu, ze jedno s druhym muze do budoucna souviset. Sportovni fanosci jen prejdou na IPTV nebo satelit. A to klidne v rezii te konkretni sluzby.

Kuki je takovej hybrid mezi TV a sluzbou typu Netflix, klidne se casem muze transformovat na sluzbu kopirujici Netflix, to nebude problem. Dnes to brzdi vysilaci prava, protoze soucasna media se nove konkurenci brani zuby nehty, ale vseho do casu.

---

Nekoukam se na TV, nemam duvod se koukat, serialy a filmy co chci koukam zatim z piratskych zdroju (WEB-DL a BR ripy), casem pocitam s prechodem na legalni sluzby, ale ty jsou bohuzel stale v plenkach a nenabizi komfort, ktery nabizi pirati. Verim, ze se to zmeni, nakonec u her bych ti pred 15 lety rekl, ze bych si hru nekoupil a dneska nemam jedinnou cracknutou a vsechno mam pres Steam a GOG. A prave to je jen dalsi konkurence pro TV, ktera je u me generace jeste malo rozsirena, ale u mladsich rocniku uz je to relevantni velka konkurence. Proc bych koukal na TV respektive filmy a serialy, kdyz mi hry casto nabizi lepsi zabavu. Takze pokud budu cast volneho casu, ktery bych nazval obrazovkovym volnym casem brat jako 100%, tak priblizne 70% jsou hry a zbytek ty ripnute filmy a serialy a ta herni slozka u me neustale vzrusta. Pro TV tam neni prostor vubec a mimochodem byl jsem kdysi naruzivy sportovni fanousek a dneska bych rekl, ze sledovani sportu je mene nez 1%, v podstate se omezilo na jednou rocne par etap Tour de France.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny