Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou tiskarnu koupit?

Po zkušenostech s více inkoustovkami-multifunkcemi (Canon,HP,Epson), s nimiž byl vždy problém se zasycháním inkoustů, pokud jsem ji "neprojel" aspoň 1 x za týden, zejména při používání neoriginálních a doplňovaných kazet, z důvodů úspory nákladů, jsem přešel na ČB laeserovku-multifunkci. Samsung Xpres 2875ND. Její cena sice na trhu cca 4600,-, já ji ale koupil, "jetou" (ale pouze půl roku a ještě s 2,5 letou zárukou za 2500,-) na Bazaru na Seznamu. Kupuji sice neoriginální kazety a válce (kazeta 300,-Kč na 3000 stran a válec 430,-Kč na 9000 stran), ale zatím nebyl žádný problém a tisk je kvalitní a trvalý. Takže necelých 14 halířů na stránku a bez problémů. Na tu cenu jsem se nikdy u ink. nedostal. Oboustranný automatický tisk a kopírování, rychlá, úsporný režim, minimální odběr ve "standby", stále v pohotovosti a okamžitá reakce, připojitelná na síť a "jedeme" na ní, přes WiFi, ze 3 počítačů. "Nemá to chybu!!!"
A hlavně nezasychá!!!
Pokud se smíříš pouze s ČB tiskem, doporučuji opravdu laeserovku.
Kamarád má ještě ČB laeserovku Ricoh SP204 a taky si ji chválí. A bylo ji, cca před rokem, na Aukru v aukci, možno získat i za 1000,- až 1500,- Kč. Bylo jich, v té době, zde v nabídce asi 5 ks. Jinak její běžná cena byla asi 2600,- Kč.
Jinak přikládám recenzi na tu doporučovanou Epsonku od Fialy. Možná s ní má jinou zkušenost, ale i zde je upozorňováno na zasychání.
https://www.arecenze.cz/tiskarny/epson-l382/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny