Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Acronis True Image

buď vůbec nečteš nebo nechápeš, co ti lidi už měsíc píšou:
- k čemu ti taková záloha je? jaký má smysl, že do image-souboru zálohuješ bezcenné kradené filmy z netu, které si můžeš stáhnout kdykoliv znovu a které jsou v "komprimované" záloze k ničemu, protože je stejně musíš nejdřív rozbalit ven?
- když filmy navíc po tzv. zálohování mažeš, pak nemáš nikde přímo použitelný film, jen nesmyslný archív dat. filmy přitom nemají více verzí, nejsou dále komprimovatelné, je to jen ztráta času a možnosti přímého přehrání.
- jediný smysl zálohy dokumentů pomocí podobných programů je v tom, že ti postupně zazálohuje nové verze souborů, přírůstková záloha přitom stejné (=zbytečné) verze přeskočí.

máš systém s aplikacemi na c: a data na d: (správně) = snadno jde vytvořit dvě různé úlohy pro zálohy: 1) vlastního systému pro funkční pc, 2) cenných dat.
- máš to tak?
- když ti lehnou windows, k čemu by byly pracně zazálohované dokumenty+filmy v obrovských balících, když by tam chyběl vlastní systém a nemáš se hned jak se svým datům dostat? t.j. pokud uděláš to nejdůležitější pro možnost obnovy systému = jeho zálohu, pak ji potřebuješ rychle bez problémů obnovit a ne řešit, jestli neobsahuje i tvé staré dokumenty, kterými si přehraješ novější verze na disku a přijdeš tak o ně.

když ten program necháš řádit podle jeho default nastavení, vytvoří si plán záloh - tak se do něj podívej co obsahuje, jaké adresáře.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny