Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Slúchadlá do 300€ + DAC/AMP

Dobrý deň, už dlhšie vyberám nové slúchadlá a neviem sa rozhodnúť, nemám s týmto až také skúsenosti. Zatiaľ som mal najlepšie Audio technica ath m50x. Zvukovku mám CREATIVE SOUND BLASTER XFI HD. Hľadám slúchadlá s čo najlepším neutrálnym zvukom, pohodlné, v cene do 300€, na dizajne veľmi nezáleží.

Zatiaľ mám takýto výber:
sennheiser-hd-600 - moj favorit, podľa recenzii maju dosť neutralny zvuk
akg-k712pro - vraj sú veľmi náročné na DAC/AMP
beyerdynamic-dt-990-edition-250 - z jedneho porovnania sú vraj basovejšie ako DT 880
beyerdynamic-dt-880-edition-250-ohm - mali by byť detailnejšie ako DT 990

Nemám možnosť si to isť vyskúšať pretože nikde naokolo nemám hifi-obchod takže budem musieť objednať viacero modelov a jeden model si nechám. Čim menej ich bude tým lepšie no zase ak dajme tomu vylúčim DT990 čo ak práve ten zvuk sa mi bude páčiť :)

Hlavne ale potrebujem poradiť s výberom DAC/AMP(zvukovka): stoho čo som zatial zistil tak nemám brať creative/asus ale profi DAC/AMP od hifi výrobcov. cenový limit na toto mám 150-250€. Chcem z tých sluchadiel dostať maximum. Dosť ma láka zobrať tento produkt: ?gclid=Cj0KCQjw_7HdBRDPARIsAN_ltcI5GGaDmBGg9t7BNBm2qgRe5KrGaMB7y4PMPjlYUlCS0-UFty_hQRsaAvMmEALw_wcB# nakoľko je tam teraz 50% cenový prepad, len neviem či to nebude zase nejaký odrb zo strany creative a je to dobre vyzerajúca krabička z mizerným výkonom.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny