Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aplikace pro cestování autem

ahojky,
S prodlouženým víkendem bych se rád zeptal jestli někdo nemá typ na odkaz v lepším případě na apku která by ukazovala zajímavé zastávky na trasách. Např. Při trase Praha —> Brno tak abych viděl možnosti zajímavých zastávek hrady, zámky, restaurace, parky, zvířátka atd. Prostě místa pro zastavení s rodinou.

Předmět Autor Datum
- Clovece v Cr nevim (nemohu rict) , ale i v zahranici se mi prokazala aplikace Mapy.Cz kterou jsem…
XoXoChanel 27.09.2018 19:05
XoXoChanel
Jak psal kolega, tak aplikace Mapy od Seznamu. Vybereš místo na mapě, podržíš prst a dole z nabídky…
Prasak 27.09.2018 19:21
Prasak
Případně jakákoli navigace, která umožňuje přidávat uživatelské POI (dnes už zřejmě všechny) a na po… poslední
czcharlie 27.09.2018 20:49
czcharlie

- Clovece v Cr nevim (nemohu rict) , ale i v zahranici se mi prokazala aplikace Mapy.Cz kterou jsem pouzival i jako vyletnim pruvodcem.
* Takle mi to ukazovalo behem vyletu zajimavé mista behem cesty, jako zriceniny, parky , ruzné zajimavosti od ricek kasen, vyhlidek az po hostince a parkoviste, u obrazku je i kratky popisek nebo odkaz na Wikipedii kde je misto lépe posané i s historii. Po stahnuti urcité mapy sla pouzivat i Offline.

[Mapy CZ na stahnuti] : https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.seznam.mapy
* Urcite existuji lepsi, ale osobne jsem byl spokojen. Aplikace mi jela svyzne a delala presne co jsem od ni chtel, tak jako nastaveni trasy / navigace.

TiP ~ :i: Zkus online : https://en.mapy.cz/zakladni?x=16.0484385&y=48.8609205&z=15
* Samozrejme bez vsech moznosti, ale alespon zhruba uvidis co to zobrazuje a jak to vypada (pro vice detailu musi pouzit ZOOM).

Jak psal kolega, tak aplikace Mapy od Seznamu. Vybereš místo na mapě, podržíš prst a dole z nabídky vybereš možnost Tipy na výlet. Vyjedou ti zajímavosti v blízkém i širokém okolí.
Navíc je to turistická mapa, takže kdejakej hrad, zámek, studánka, vyhlídka, skála, vodopád, jeskyně - vše tam je zaznamenáno, takže stačí projet v mapě okolí místa výskytu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru