Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rozpite fonty / obrazky vo win10

Jestli jsi opravdu provedl i to nastaveni DPI, mas spravne nastavené "rozliseni" a "Hz" obrazovky, tak to muze byt ovladacem. Vydej se do spravce zarizeni. Bud pres pridrzeni "WIN+PAUZA" :> "spravce zarizeni". Nebo stiskni WIN+R a vloz :

devmgmt.msc 

Najdi polozku "Grafické adaptery" (grafika)
Pravy klik "aktualizovat ovladac"
V pripade ze aktualizaci nenajde, uvidis tam polozku "restartovat predesly ovladac" jestli predesli fungoval, tak ho restartuj na verzi ktera fungovala.
# Jestli nejde o GUI prostredi Windows a jen nekteré programy. Tak na urcity executable (.exe) klikni pravym tlacitkem :> vlastnosti :> kompatibilita :> Zmenit nastaveni vysokych DPI' ::: "DPI u Programu kompabilita".

PS: Nemusi jit o reseni, ale v lepsim pripade by nam to mohlo poskytnout dalsi, urcitejsi informace. Jsou-li ve spravci nejaké vystrazne vykricniky, tak napis u ceho.
# Proc ovladac ? Jelikoz podezrivam ze jsi stahl a nainstaloval ovladac na Windows 7, nebo nejaky co jsi nasel na netu a jedniny ti (bez chybné hlasky "tento ovladac neni kompatibilni s verzi vaseho systemu/materialu") instalacku spustitil protoze jsi pro Windows10 na strankach vyrobce nenasel. Kdybych vychazel ze statistik, vic jak 35% uzivatelu ma na NTB ktery neni oficialne s Windows 10 podporovan. A to ze uzivatel rekne hned pravdu, je 'v lepsim pripade' sance jedna ku dvoum ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny