Předmět Autor Datum
https://technet.idnes.cz/tv-tuner-je-zbytecny-i-bez-nej-na-pocitaci-naladite-stovky-stanic-phm-/soft…
ok 22.10.2018 03:29
ok
Trochu článek mimo,bez Tv tuneru chytneš kulový aneb stanice na který nikdo nekouká a zprávy tohle m…
sambilionk 22.10.2018 05:00
sambilionk
Ja bez TV tunera už niekoľko rokov sledujem v počítači TV vysielanie cca 120 SK+CZ živých vysielaní…
Ansam 22.10.2018 06:22
Ansam
Ale jo placený to jsou viz co sem psal třeba O.2 ,ty free tam je kulový a Tv tuner je jednorázová in…
sambilionk 22.10.2018 07:35
sambilionk
https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/
forestek 22.10.2018 07:15
forestek
Od jakého poskytovatele máš internet doma? Většina jich nabízí i nějakou IP TV, obvykle základní poř…
Jan Fiala 22.10.2018 07:15
Jan Fiala
Mi třeba funguje obyčejné VLC player. Do Sítového proudu zadáš správnou adresu a už koukáš na TV kan…
tojezdenek 22.10.2018 09:41
tojezdenek
A keď si z tých odkazov urobíš súbor *.m3u - nemusí naklikávať po jednom, vo VLC v playliste budú pe…
yYy 23.10.2018 12:32
yYy
Nevadí, že jsem o playlistu mluvil - že je to jednodušší? 8-) poslední
tojezdenek 23.10.2018 15:33
tojezdenek

Trochu článek mimo,bez Tv tuneru chytneš kulový aneb stanice na který nikdo nekouká a zprávy tohle mu je na dvě věci asi.:-)

Dneska jde O.2 třeba bez programu spustit na jejich stránkách když si jí ovšem platíš, a nebo Tv tuner pak a ten má soft svůj,jinak na zmíněný chytne max tak zprávy a Očko nic víc....

Ja bez TV tunera už niekoľko rokov sledujem v počítači TV vysielanie cca 120 SK+CZ živých vysielaní, vrátané prémiových filmových kanálov.
Stačí mi na to VLC Media Player a funkčný playlist týchto kanálov (malulinký súbor *.m3u, alebo *.m3u8). Ak si ho pokútne zoženiete tak to sledovanie televízie je zadarmo, alebo si ten playlist môžete predplatiť na 1 mesiac, 3 mesiace, 6 mesiacov, alebo aj 12 mesiacov

CARDSHARE:
[cardsharetL1Pp.jpg][cardshare.jpg]

https://www.cardshare.cc/dashboard

BESTBUYIPTV
[bestbuyiptvP6dkE.jpg][bestbayiptv-CZrscCb.jpg]

http://bestbuyiptv.net/register/

S cardshare mám skúsenosť už viac ako rok (je lepšia). Ponúka asi 85 SK+CZ živých vysielaní (všetky prémiové filmové kanály).
S BestBuyIPTV mám skúsenosť asi 2 mesiace - zozsah ponúkaných živých vysielaní je čo sa týka SK+CZ nižší ako cardshare a k počtu ponúkaných staníc sa javí ako drahší. Ponúka 45 SK+CZ živých vysielaní (omedzený rozsah prémiových filmových kanálov).

Programy sa dajú sledovať v počítači cez VLC Media player a po vygenerovaní linkov aj v PotPlayer a IP-TV Player a v Smart televízore v aplikáciach SS IPTV Player, Smart IPTV Player a OttPlayer.

POZOR, sú stavané iba na JEDINÚ IP adresu. Ak bude súčasne zaznamenaný prístup z viacerých IP Adries, tak vám bude účet zablokovaný.

Odporúčam začať s CARDSHARE - na skúšku na 3 dni iba za 1 USD (SK+CZ), alebo Full (asi 1000 TV staníc) za 1,5 USD.

Ale jo placený to jsou viz co sem psal třeba O.2 ,ty free tam je kulový a Tv tuner je jednorázová investice kde jde základ český bez jakýhokoliv placení pak.To sehnání někde oklikou těch playlistů no na to mám taky stránku jenže to jde vždycky chvilku většinou třeba měsíc a pak další to zas nefunguje než tam hodí zase někdo jiný odkazy i když tam jsou HBO je to o ničem to dokola ukládat do VLC když to může fachat třeba jenom tejden.:-)

Od jakého poskytovatele máš internet doma? Většina jich nabízí i nějakou IP TV, obvykle základní pořady zdarma. U mne třeba Sledovanitv.cz
Za úplatu si pak rozšíříš balíček, případně koupíš sledování i mimo domov, sledování zpětně apod. Koukat se pak můžeš na SmartTV, počítači, telefonu, tabletu...

Mi třeba funguje obyčejné VLC player. Do Sítového proudu zadáš správnou adresu a už koukáš na TV kanál, co jsi tam vložil. Nebo se dá i jednodušeji - přes playlist. Při troše štěstí a zkušeností se dá i zdarma, jak CZ, tak SK kanály, vč. satelitních. 8-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru