Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internetová TV

Ja bez TV tunera už niekoľko rokov sledujem v počítači TV vysielanie cca 120 SK+CZ živých vysielaní, vrátané prémiových filmových kanálov.
Stačí mi na to VLC Media Player a funkčný playlist týchto kanálov (malulinký súbor *.m3u, alebo *.m3u8). Ak si ho pokútne zoženiete tak to sledovanie televízie je zadarmo, alebo si ten playlist môžete predplatiť na 1 mesiac, 3 mesiace, 6 mesiacov, alebo aj 12 mesiacov

CARDSHARE:
[cardsharetL1Pp.jpg][cardshare.jpg]

https://www.cardshare.cc/dashboard

BESTBUYIPTV
[bestbuyiptvP6dkE.jpg][bestbayiptv-CZrscCb.jpg]

http://bestbuyiptv.net/register/

S cardshare mám skúsenosť už viac ako rok (je lepšia). Ponúka asi 85 SK+CZ živých vysielaní (všetky prémiové filmové kanály).
S BestBuyIPTV mám skúsenosť asi 2 mesiace - zozsah ponúkaných živých vysielaní je čo sa týka SK+CZ nižší ako cardshare a k počtu ponúkaných staníc sa javí ako drahší. Ponúka 45 SK+CZ živých vysielaní (omedzený rozsah prémiových filmových kanálov).

Programy sa dajú sledovať v počítači cez VLC Media player a po vygenerovaní linkov aj v PotPlayer a IP-TV Player a v Smart televízore v aplikáciach SS IPTV Player, Smart IPTV Player a OttPlayer.

POZOR, sú stavané iba na JEDINÚ IP adresu. Ak bude súčasne zaznamenaný prístup z viacerých IP Adries, tak vám bude účet zablokovaný.

Odporúčam začať s CARDSHARE - na skúšku na 3 dni iba za 1 USD (SK+CZ), alebo Full (asi 1000 TV staníc) za 1,5 USD.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny