Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem čas v pc

Ale chtěl. Toto mě také zajímá, ale bohužel mě nenapadlo položit takovou otázku do poradny ohledně počítačů.
I když o tom vím o něco méně než vy, koukám a zajímám se o takové věci taky, na youtube koukám na mnoho takových dokumentů.
Zakřivění časoprostoru, superstruny, realita, kvantový přechod, kvantové myšlení, že existuje víc jak tři rozměry, že klidně může existovat více rozměru které nevidíte a že klidně mohou existovat více paralerních vesmíru které nevidíme..

Nejhorší na tom je, že plno věcí je už dávno objevených a plno objevených věci se používají proti lidem, do oběhu informací se vypustí jen to co chtějí aby ovlivnilo či zasáhlo to či ono. Když si třeba uvědomím že lidé před několika lety, tisíci lety neustále válčili vesměs protože se nudily nebo měli potřebu být něčím víc, tak teď žijem v době kdy poznání a věda a moderní přístroje uchlácholí lidský válčení mezi sebou a je konečně klid, ale za jakou cenu, za cenu toho že jsme vodění za nos jak ovečky, nejlépe v jednom stádu.
Na tu třetí stranu si ale zas uvědomuji že kdyby celý svět držel při sobě a konečně byl celý svět jedna ruka, jedna myšlenka, jeden mozek, jeden cíl, jedna rodina, tak že by jsme dokázali možná o hodně víc...ale to jsme ještě daleko, ještě musí přijít mnoho utrpení a skutečností aby to všechny lidi na světě semklo v jednu společnost která si navzájem bude muset pomáhat, což nakonec vyústí to že začnem společně bádat vesmír, ale na to lidstvo ještě společensky semknutý připravený není

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny