Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem NTB neide zapnúť po zmene v BIOSe

IMHO jsi spatne naklonoval ten tvuj OS na to [SSD]. (v prvé rade vypni to "CMS" a pres BOOT menu /klavesa ESC/ zvol to SSD).
Nevim jestli ti jde o to zprovoznit ten [SSD], nebo zprovoznit notebook jako takovy. Jestli potrebujes zprovoznit notebook, tak pouzij [RECOVERY].
Jak se dostanu do recovery ? Pridrz tlacitko 'power' do doby nez se notebook zcela vypne (do toho DVD zadny HDD nezapojuj). Nasledovne ho spust a "mackej" (né drzet) klavesu [F9]. Tato klavesa ti zpristupni "Recovery Mode & Restore" od kud muzes treba zvolit novou instalaci, opravu nebo memory test etc, nas zajima instalace Windows (tzv tovarni instalace, kde tvuj notebook bude ve stavu jako by jsi ho zrovna koupil)

Spis se ptam, ale nemyslis ze bude rozumnejsi provést novou instalaci OS uz rovnou na ten novy SSD ? (jako ze vemes instalacku a zacnes novou instalaci).
# Jestli mas jeste pristup k datum na predeslém HDD, tak muzes provést zalohu obsahu, aniz by jsi musel klonovat i operacni systém. Aktivace samotného OS, no, bez toho aniz bych dal ruku do ohne, v pripade ze pouzijes tu samou verzi OS tak aktivace probehne automaticky (tak jako uz od roku 2010 je tento zpusob verifikace BIOS /OemKey/ pouzivan systematicky na vsech zarizeni ASUS)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny