Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problem s tlaciarnou HP Laserjet p1005

Zdravim,

Neviem si pomoct, tak vas ziadam o rady a pomoc pri rieseni mojho problemu. Ide o tlaciaren HP Laserjet p1005. Je to starsia tlaciaren, ktoru som mal nainstalovanu na pc s win 7 predtym na win XP. Pocitac som predal a chcel som si ju nainstalovat na Sony Vasio sve1112m1ew s win 8 po aktualizacii na win 8.1. V minulosti som ju uz mal nainstalovanu myslim este na win 8 a teraz uz po aktualizacii mam win 8.1 a pokusil som sa ju nainstalovat znova, no nepodarilo sa. Cital som po forach ze tento problem mam mnoho ludi na win 10. Skusal som rozne sposoby, najprv som skusil stiahnut aktualny ovladac s HP stranky, samozrejme tlaciaren som nepripojil kym si to instalacia nevyziadala.
Po otvoreni instalacneho suboru mi to zamrzne na zaciatkua a po case vyhodi hlasku program prestal pracovat, posielam screen- vid priloha: snimka 3.
Skusal som to v safe mode, s vypnutim antivir. a vsetko mozne, nepodarilo sa mi to nainstalovat stale to iste.
Napadlo ma zobrat stary ovladac ktory bol na orig. CD od tlaciarne a naisntalovat ten, instalacia sa spustila a ziadalo pripojit a zapnut tlaciaren, skusil som to ale instalacia nereagovala ako keby tlaciaren nespravne komunikovala s pc tak som to nemohol doinstalovat kedze instalacny soft nerospoznal pripojenie tlaciarne. Skusal som nasledne odstranit vsetky data z registrov o tlaciarni, odstranit vsetky ovladace tykajuce sa tejto tlaciarni aj subory ktore zostali v pc, odstranil ovladace cez delete driver, znova som zopakoval vyssie popisane a nepodarilo sa mi to nainstalovat, no medzi tym tlaciaren nainstalovalo automaticky cez USB, najprv bola v spravci zariadenia oznacena ako nezname zariadenie, dal som to aktualizovat a nasledne vyhladat software automaticky z internetu, to sa nepodarilo tak som dal vyhladat software v mojom pc a vybral priecinok, kde je instalacne medium este povodne z CD od tlaciarne, podarilo sa mi ju nainstalovat, avsak netlaci, opat tlaciaren nekomunikuje s pc, niekedy sa tvari ze je offline- vid screen nizsie, inokedy ze tlaci v dokumenty v poradi- vid screen nizsie. Neviem co stym skusal som vela krat znova vsetko odstranit ovladace, aj data z registrov, znova nainstaloval ovladac nefunguje, pre mna by bolo najlepsie nainstalovat rozbehat aktualny ovladac z netu, tento som pouzil aj na win 8 a fungovalo to v minulosti, teraz mi to zamrzne na zaciatku a neviem to rozbehat, stary ovladac nejako tazsie nainstaloval tlaciaren tak ze ju vidim v pc ale netlaci a sprava sa divne, nemal niekto podobny problem?

Řešení:

Dakujem problem je vyrieseny ale vyriesil som to tym ze som stiahol ovladac pre win 7, cez moznost aktualizovat ovladac som zvolil stiahnuty ovladac pre win 7, pre istotu som v setup nastavil kompatibilitu na win 8, nainstalovalo to nasledne som este znova dal aktualizovat ovladac ale uz vyhladat aktualizaciu online, znova nieco nainstalovalo, restart a funguje ako tak ale druhy krat tak dufam ze niekomu pomoze s podobnym problemom....

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Problem je v nastavení je potrebné vo vlastnostiach tlačiarne zmeniť možnosť posielať súbor priamo d…
Lukáš 2 17.11.2019 15:21
Lukáš 2
Toto téma je už více, než rok vyřešeno. poslední
Kurt 17.11.2019 15:33
Kurt

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru