Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Windows 10 - minimalizácia okien

Dobrý večer, chcem sa len spýtať, či sa dá vypnúť (ak hej, tak kde) auto. minimalizácia okien pri "rýchlom trhnutí" iného otvoreného okna. Takže keď mám otvorené napríklad 2 okná, a jedno z nich "uchopím" aby som s ním hýbal (tá horná lišta), tak keď s ním trošku prudšie trhnem, tak to minimalizuje to druhé otvorené okno, no a ja túto minimalizáciu chcem vypnúť. Dá sa to?

Předmět Autor Datum
https://www.tenforums.com/tutorials/4417-enable-disable-aero-shake-windows-10-a.html https://www.how…
karel 02.11.2018 23:09
karel
Ďakujem moc ;-). A aby som nespamoval zbytočne, tak to napíšem ešte sem: Nainštaloval som si na VPS…
AD4M 03.11.2018 04:54
AD4M
Takže som "postúpil": Zistil som, že odkaz, cez ktorý sa sťahuje ten server je už neaktuálni - nefu… poslední
AD4M 03.11.2018 12:20
AD4M

Ďakujem moc ;-). A aby som nespamoval zbytočne, tak to napíšem ešte sem:

Nainštaloval som si na VPS GamePanelX, všetko funguje akurát by m zaujímalo, ako vytvorím šblónu (template) pre CS 1.6? Lebo vždy keď ju vytvorím, tak pri statuse ukazuje "Unknown". Niečo podobné mi to potom písalo aj na Minecraft šablóne, ale tam som to vyriešil tak, že som na VPS doinštaloval javu. Takže tu asi tiež budem musieť niečo doinštalovať nie?

Takže som "postúpil":

Zistil som, že odkaz, cez ktorý sa sťahuje ten server je už neaktuálni - nefunkčný. Tak som ho aktualizoval (https://developer.valvesoftware.com/wiki/SteamCMD) a už mi to krásne "ide?". Lenže ďalší problém -> Ja potrebujem, aby sa mi stiahol celý server, a cez odkaz, ktorí je uvedený na wiki, sa stiahne len steamcmd a linux32. Nemáte niekto odkaz na hotový server príp. ako to vyriešiť? (súbor musí mať .tar.gz koncovku.)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru