Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Po kolikátém zkopírování videa dojde ke snížení kvality?

Jeste takhle pro predstavu: "kvalita", "kvalita", "kvalita", "kvalita", "kvalita".
To prvni slovo jsem napsal, ty dalsi ctyri zkopiroval (ctrl-c, ctrl-v), stale je to slovo stejne a uplne stejne je to s digitalnim zaznamem, jsou to proste jednicky a nuly a ty jsou v kazde kopii presne zcela stejne.

Ale to co pise touchwood je docela dulezite, chyby na disku vznikaji pomerne casto, proto je opravdu dobre si v tve knihovne video souboru udelat ke kazdemu videu kontrolni soucet a potom si tento kontrolni soucet zkontrolovat, kdyz to video presunes respektive zkopirujes jinam. Vzdy musi byt ten kontrolni soucet shodny a tim zajistis nemenost toho kopirovaneho videosouboru.

Pouzivam na to program Total Commander, staci v nem oznacit celou knihovnu a on ti do textoveho souboru udela veskere kontrolni soucty, pouzivam pro tyto ucely spolehlivy typ MD5. (Total Commander je placeny program, ale na vytvareni MD5 souctu existuji i programy zcela zdarma, neni to zadny problem tohle pro kontrolu souboru pouzivat.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny