Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Po kolikátém zkopírování videa dojde ke snížení kvality?

chyby na disku vznikaji pomerne casto

- Opravdu ?! Jaké chyby presne a jaky to ma dopad na kvalitu VIDEA? Jak vis ze jde o HDD a né RAM ? Jest-li mas tak "casté" chyby jak uvadis na [HDD] proc si nekoupis novy a k tomu normalni [RAM] ? Nebo proc nezvolis server s pameti [ECC] (RAM s podporou korekce kodu) aby jsi omezil dalsim chybam ?

To prvni slovo jsem napsal, ty dalsi ctyri zkopiroval (ctrl-c, ctrl-v), stale je to slovo stejne

- To neni spatny priklad :-)
- Na porovnani nepotrebuje comander. (staci obycejny md5 checksum|md5sum (nebo dokonce pomoci PowerShellu@Hash -Algorithm MD5 *System.Security.Cryptography") , ele imho je mu to NAPRD, mam na NAS pres 50 000 Knizek (ePUb, PDF, mobi), 1 200 episod serialu, okolo 200 filmu a pres 500 dalsich drobnych videii a kvalita se nezmenila, zadné pismenka mi v knizce nechybi, tak jako kvalita VIDEA je stale stejna.
# Skara proc nemam ty samé problémy (nebo externi disk na konsoli kde ty chyby jsou a jak se projevuji ?) .. AHA! Protoze tam zadné REALNE-potentionalne nebezpecné nejsou, i kdyby nemeli stejny "otisek" tak to jeste nic neznamena , (tedy s vyjimkou internetu, kde rozdil takového souboru muze znamenat i skodlivy kod ci interni zmenu, ale bavime se o kvalite VIDEA u digitalni kopie.)
PS : Proti Total Commander nic nemam. ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny