Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Po kolikátém zkopírování videa dojde ke snížení kvality?

To je samozrejme naprosty nesmysl to co pises.

U dat jako jsou fotky, video, audio neni nikde zaruceno kompletni nacteni po spusteni souboru, takze napriklad prehozenim jednoho bitu videa muze jit toto video stale prehrat, ale treba jen do poloviny a neni nic horsiho nez v puli filmu zjistit, ze tam zbytek uz neni. Podobne u fotek, ztracenim jednoho bitu JPEG souboru nemusi byt fotka citelna vubec a prohlizec zahlasi chybu nebo se nacte jen polovina fotky nebo se treba zmeni jen barva na kousku fotky.

S cim souhlasim, ze zaloha je to nejdulezitejsi, o tom zadna. Tvorba MD5 souctu k souborum jen jen pokrocila cast ochrany pro pokrocilejsi uzivatele, kterym jen proste zkopirovani nestaci a chteji si byt jisti se stalosti svych dat. Tazatel se prave v tomto smyslu vyjadril, takze ta rada puvodne od touchwooda, ze je tu moznost teto pokrocilejsi ochrany je zcela spravna a za sebe muzu rict, ze to tak delam a je to otazka jen chvilky casu navic.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny