Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Adnow na poradne

Mlociku, nechapu proc to resis?

Proc si proste nehodis do prohlizece uBlock a nezablokujes vsechny reklamy na poradne?

Ja to tak delam a nemam zadny problem.

protože chrome for android neumí doplnky, áno je tu možnosť ísť pak cez iný browser, problém je že v chrome mám špecifické aplikácie (bežiace najmä nad PNaCL), mám synchronizáciu záložiek, otvorených okien, a mnoho ďalšieho, čož v týchto iných prehliadačoch nemám možnosť použiť v plnej miere,... a fakt furt sa prehadzovať medzi viac prehliadačmi na mobile nieje bohviečo... hlavne když na mobile je multi-tasking fakt "mizéria"... na PC nemám problém, a tam používam Firefox, Chrome, GS, a prípadne mám v zálohe aj Vivaldi.
Na mobilu je však problém mať naraz otvorené okná viacerých prehliadačov, síce 2 sa dajú, ale i to je dosť omedzené a osekané na ovládanie, najmä když tam máš ešte textové pole a klávesnica zobere taky polovicu displeja, tak pak to fakt... v prípade prepojenia chrome - firefox na mobile som taký problém nemal, ale firefox s adblockerom bol jaksi pomalý, a na interakcie reagoval dosť opozdene,... v prípade adblockerského prehliadača od eyeo GmbH zas nebola možná práve synchronizácia otvorených kariet s desktopom, a špecifické aplikácie v ňom nešli.
Hold furt by to bol kompromis, tak som sa už chcel trocha smieriť s tým že na reklami budem pozerať, abych ostatné potreby môj zvolený prehliadač naplnil... nakoniec z mobilu vätšinu času navštevujem len určité weby, vätšina je bez reklám, alebo s minimom reklám, mimo poradni snaď nejak "vätšia reklama" je len na root.cz , ale i na roote to nieje také blbé ako tu,,, preto som to chcel riešiť takto, či by to poradna nevedela zmeniť.

Ale asi fakt na poradnu budem chodiť cez mobilný firefox, i když to výkonovo je dosť nič moc.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny