Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Písmena jednotek A: a B:

Čau,
vadí něčemu když použiji tyhle písmena k SSD a DVD mechanice? Právě nevím proč přesně je systém ignoruje a všechno háže až na další písmena, akorát vím, že byli rezervovaný pro disketové mechaniky, ale u moderního PC a OS? a kdybych někdy připojil USB disketovku tak se zachová jak?
Díky za odpovědi

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vadí to starším matlabům, které jsou registrované na sériové číslo prvního pevného disku, kterým je… poslední
ml1 06.11.2018 13:45
ml1

Vadí to starším matlabům, které jsou registrované na sériové číslo prvního pevného disku, kterým je C: a když se najednou nějaký, objeví v abecedě dřív, hned je "license error", disketovka nevadí, ale flešky jo. Dost možná fungují tímto způsobem i jiné programy. Novější matlaby jsou licencované na mac adresu síťovky, tam tohle nehrozí.
DVD/BD jsem jako A nebo B nezkoušel, ale nevidím důvod, proč by to nefungovalo, navíc licenci matlabu to nenabourá (neni to fixed). Dlouho jsem měl zažité Q, asi před rokem po výměně mechanik se nějak přiřadilo D a W a nějak jsem zatím neměl potřebu to měnit, Q jsem vrátil síťovému disku.
USB disketovka obsadí první volné písmeno (stejně jako to dělaji flešky, ale s tím, že začína od A), pokud ji neřeknete jinak. Protože na A a B mám paměťové karty SD a microSD, a dál mám disky, je to u mě něco mezi Q a Y podle toho kolik síťových disků je nebo neni k dispozici.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru