Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ktery notebook je lepsi?

na psani do skoly/Ale budu dojizdet

Takže něco s dobrou klávesnicí a konstrukcí je nasnadě - tady povětšinou úspěšně splní i v základu výrobci jako Dell, HP, Sony, Lenovo. V nižší cenové kategorii se spíše podívejte na HP - řada 500 již delší dobu překvapuje slušnou kvalitou v ceně do 15 000 Kč (klávesnice/konstrukce i display) [pokud si vzpomínám, svého času v době uvedení, byl velmi populární levný model 510 s Pentium M].

Někdy je lepší si připlatit nějakou tu stovku navíc. Získáte tak třeba kvalitnější kousek s větší užitnou hodnotou, která se hlavně díky častému přenášení jistě časem projeví. Kvalitní klávesnice (i tichá) zase potěší ve škole při častějším psaní. Hlučné chlazení (permanentně spuštěný větráček) může leckoho - např. souseda i rušit.

Zvažte max. cenu jakou jste ochotna investovat.

Správně jste odhadla základní parametry pro nový i levný/schopný notebook. Pokud s Vistou, a těch je dnes většina, volte lépe dvoujádro/2 GB RAM/grafika X3100 pro Vaše potřeby stačí. Další parametry jako výdrž na baterie, velikost displaye, hmotnost, konstrukce atd. hraji svoji roli také. Např. moje kolegyně na přednáškách seděla u zdi a měla notebook celou dobu v síti - výdrž přístroje nemusela vůbec řešit - měla hlavně "hezký" :-).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny