Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem žrout mobil. dat,proč? + samovolné odpojovaní wifi

Jenom technicka poznamka:

Data mu zrala aplikace MTK Thermal manager, co jsem koukal do Google, tak jak uz nazev napovida, skutecne se jedna o Mediatekovu systemovou appku na rizeni teploty v telefonu. A neni sam, komu se tohle deje. Reseni to podle vseho nema. Odinstalovat ta appka dost dobre nejde ani pres root, protoze je na ni nasazeno rizeni hardwaru telefonu. Znamena to teda, ze na vine neni jeho cinsky lowendovy smejd Oukitel, ale cinsky srac pokousejici se o vyrobu SoC pro telefony Mediatek, jak vidno, tak i po nekolika letech neuspesne. Nutno dodat, ze tuto sracku dava do nekterych svych telefonu i napriklad Sony a dalsi "znackove" firmy.

Psal jsem tu o tom, ze si maji uzivatele davat pozor na to co kupuji, nekolikrat, ale ani v diskuzi to nekteri neprijali a stale koukaji na cenu jako na jedinny parametr pri porizeni telefonu.

Pro tazatele muze byt utechou snad jen to, ze neni zdaleka jedinny kdo se spalil. I ja jsem pred par lety smejdsky Mediatek v telefonu z Ciny mel a pouzival to necely rok nez to zkapalo. Ale tak jsem se poucil a za ty 3.500 mi ta zkusenost urcite stala, tak treba i pro tazatele to bude pouceni do budoucna.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny