Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Webová grafika: Photoshop nebo Corel?

Ahoj,

věnuji se webdesignu a veškerou grafiku si vytvářím sám (vlastní fotografie a ilustrace, buttonky, loga, atd.). Na grafické úpravy používám IrfanView a windowsácké malování, které má samozřejmě omezené možnosti. Proto bych rád "upgradnul" na nějaký profi program - na výběr mám k dispozici Photoshop nebo Corel. Pracovat neumím ani s jedním, takže se do toho budu muset vrhnout a učit se, učit se, učit se. :)

Který z nich byste mi doporučili? Potřeboval bych ho zejména na tvorbu tlačítek, backgroundů do tabulek, logotypů a bannerů. Fotografie bych upravoval minimálně, na ně mi stačí zmíněný Irfan.

Díky moc za názory.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Osobna skusenost - Photoshop. Robim v nom uplne vsetku pracu okolo webdesignu a nikdy mi v nom nic n… nový
2laak 15.07.2008 23:45
2laak
Tak jak si pročítám vaše reakce, asi bych se přiklonil k tomu Corelu... Beru ohled i na onu uživate… poslední
Globík 16.07.2008 15:36
Globík

Tak jak si pročítám vaše reakce, asi bych se přiklonil k tomu Corelu...

Beru ohled i na onu uživatelskou menší náročnost oproti PS (přece jen se budu ovládání učit od píky, takže jsem opravdu "blbý" :-) ). Úpravami již hotových obrázků a ilustrací se budu zabývat minimálně, jde mi o to vytvářet je nové.

Vyhrabal jsem CD s Corelem 11, takže by to mělo být OK. 11 je lichá. :-)

Zeptám se ještě na jednu věc - nevíte někdo, prosím, zda se kdesi na webu nachází nějaký kurz Corelu...? :-[ Mám na mysli něco na způsob jakpsatweb.cz, nebo tak. Abych se neukvapil nákupem nějaké tištěné příručky. :-)

Díky moc.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru