Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Výběr vhodného monitoru

pro mifa: Já také nejsem přeborník na foto/video, mám střední sociálně právní školu. K práci se scannery a v současné době s digitální zrcadlovkou jsem přišel jako slepej k houslím. :)) Jinak tedy co se týká úhlopříčky monitorů, tak všude (v soukromých společnostech i státních organizacích) jsem měl k dispozici CRT monitory a později LCD monitory menší než 19". Já se však nebráním pořízení většího monitoru domů. Díky za tip, těch 20" si myslím bude stačit, 24" se mi zdá již moc.
# # #
pro fleqa: Chápu to, ale já si nemohu kupovat každé 2-3 roky nové PC. Ty peníze teď mám jenom proto, protože mi skončilo stavební spoření (a na byt to není). Proč myslíš, že jsem čekal 10 let? Teprve od roku 2004 má můj plat 5 číslic. Ani nyní to však na nějaké půjčky není. Přispět mi také nikdo nemůže - rodiče jsou v důchodu, manželku nemám, kamarádi jsou také švorcáci jako já. Za těch 10 let jsem o žádná data nepřišel, tak to risknu i dalších 10 let. Přesto díky za rady. Ještě se nad tím zamyslím, ale monitor bych viděl na 20", 24" se mi zdá již moc. Mimochodem v sestavě je již započtené UPS APC 800 VA, jen jsem to neuvedl v domnění, že zajímavé je pouze to uvnitř PC. ;-)
# # #
pro Michala2: U paměti mi nenapsali značku, ale hádám, že to bude Kingstone jako minule. Ještě nad tím vším popřemýšlím, takže to bude stát asi méně. Jinak ty peníze teď mám jenom proto, protože mi skončilo stavební spoření (a na byt to není). Takže závidět nemusíš. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny