Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook nenajíždí.

Dik
• V logu neni nic co by vypovidalo o HW problému (coz ho nevylucuje), jediné zajimavého tam je dnesni den v 11 hodin → amcache.hve ktery ma problém komunikovat s registracnim klicem, coz muze znamenat poskozeny klic, nebo "virus", zdarena instalace wpdfs.inf.
# Ale i tak by to nemelo dopad na zobrazeni, pro zbytek az na 2x nahlé vypnuti, nejaka aktualizace, instalace/aktualizace Office tam nic "katastrofického neni". Mozna az na :

The system is out of a state of low power

* Coz bude zrejme odpovidat rezimu spanku.

• Graficka karta tvého notebooku neni nahodou [AMD] ?
V logu je uvedeno, ze pro zarizeni amdkm se po desteti pokusech nepodarilo zavést ovladac pro spusteni PC.
# S chybou 7026 , coz znamena, ze ovladac nemohl byt spusten/zaveden/nefunguje

Zkousel jsi ten externi monitor ?
• Jak jsem upozornoval jiz vyse ↑ muze jit o spatnou regulaci napeti, coz by byl zrejme vinikem bud "PW_Mofset" na zakladni desce (ta prvni soucastaka v okruhu do které jde proud za DC) , v hodne pripadech jde vymenit = max 50Kc, nebo napajeci blok, proto zkus i jak mas jiz napsano dole zkusit jiny DC adaptér (napajeci blok pro tuvj notebook).
# Ty artefakty na obrazovce mas stale i ted ? Jestli [ANO] : Muzes odinstalovat ovladac jestli budou nadale presentovany ? Jestli jde Windows spustit, pro zobrazeni napajecich hodnot by sel pouzit Softwér. Z takovych tech zakladnich muze pouzit treba " AIDA64", nebo "OCCT"

[16101411425317057914555930.jpg]

[AIDAx64]: https://www.aida64.com/downloads . Po spusteni v levém menu, v levé nabidce zvol "PC" → "SONDA" → "Napajeni" /baterie
[OCCT] : http://www.ocbase.com/ → "sledovani napajeni"
# Sleduj i teploty u jakych se artefakty zobrazuji.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny