Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Podivné extremní záseknutí videí/hudby/zvuku celkově..

Zdravím.. Problém přetrvává, ale není tak častý..
Mezitím jsem kupoval novou grafickou kartu (upgrade z GTX 1050 na RX 580), reinstall OS proběhl (origo). PC je čistý, neinstaluji žádné blbosti.. Ale co se nestalo, na pozadí jsem měl spuštěný MPC-BE přehrávač s filmem (pauznuto), mezitím jsem hrál nový Resident.. Když jsem hru dohrál, tak jsem si pustil Youtube a chtěl se podívat na video, ale opět se takto sekalo.. Taktéž i onen film v přehrávači se sekal..

Zkusil jsem vypnout a zapnout prohlížeč, ale nepomohlo.. musel jsem vypnout i onen MPC-BE přehrávač (vždy je třeba vypnout vše, co přehrává videa).. Netuší někdo proč se tak stále děje? Rozhodně to není MPC-BE přehrávačem.. párkrát se mi to stalo opět, jen když jsem měl zapnutý prohlížeč a pár záložek s youtube (vypnu záložky, znovu načtu youtube a vše běží v pohodě)..

Řešení problému je jednoduché, ale stále nedokážu přijít na důvod proč se tak děje.. Dělo se to i se starým PC (AMD FX-8320, GTX 660).. A jelikož je toto v podstatě úplně nový PC, tak musí být problémem samotný Windows 10, ale nevím proč a co k této situaci vede.. Jelikož je moje angličtina velice slabá, tak jsem se neprogoogloval úplně k přesně tomu stejnému problému.. ačkoliv občas se někomu stává něco podobného. Důvod jsem tedy neobjevil..

Nenapadá někoho něco? Post od uživatele "Kilo.Viktor" jsem předtím moc nepochopil a až teď když jsem si řekl, že se opět zeptám a jeho příspěvek četl znovu, .. nevím jestli na něco nepřišel a nemá pravdu, neboť tomu nerozumím...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny