Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o názory na tento Smartphone

• Také preferuji zarizeni s [USB-C] a hned z nekolika duvodu jako "rychlejsi zdimani dat", "rychlesji dobijeni" zarizeni, umi prenaset "video", nemusim hledat "polaritu" jak se tam strka a jelikoz mam drtivou vetsinu zarizeni s [USB-C] tak mohu pouzivat jeden *kvalitni kabel na vsechny zarizeni z mého PC primo pres port "zakladni deska" → USB-C (zapojeni [USB-C] ↔ [USB-C]) , cimz mam i jeden klasicky [USB 3.x] volnej, navic. K tomu skoro kazda dnesni zakladni deska je vybavena portem [USB-C].

• Asus, verim ze i ostatni vyrobci budou [USB-C] integrovat od pristiho roku na kazdé zarizeni od telefonu, NTBs, monitoru az po VR brlile (jen periferie jako klavesnice zustanou na USB, ale spise komercialniho puvodu a sirsi kompatibili) na misto klasickych [USB]. Samozrejme né vsechny budou kompatibilni a podporovat "Thunderbolt".

• Ale 5GHz pasmo by pro me na telefonu nutnosti nebylo, ale kazdy slusnejsi zarizeni ho ma. Ja ho nevolil (pouzivam velmi zridka) kvuli spatné propustnosti pres zdi, kratsimu dosahu (treba v praci, doma) a vysi spotrebe. Ale muze se hodit pro rychlesji prenos dat, jako pri castovani na TV nebo TV krabicky, AppleTV etc.
* Pak ze neco cinan (nikdo nenuti kupovat vyroky chintown) posere, nebo ze neco nedodela, no, to by se dalo rict navsechno a zit stale nekde ve strachu a stresu, obavach bych asi taky nechtel :-p. Ale na misto cinana bych pochopil Google, kde jeho inzenyri uz ojebanym [USB-C] made in google kablem seriove odpalovali jejich "chrome pixel". Proto uvadim *kvalitni protoze i to Ing dokazou zmrvit, tak jak na vsem na cem se setri ..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny