Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Co může způsobovat občasné "zamrznutí" NB?

Tak jsem provedl tu kontrolu HDD v CrystalDiskInfo a v příloze je výsledek. Ale jak se dělají a co jsou ty screeny, to jaksi nevím. :-( Tak jsem to zase stáhl do těch ofiis. Ale, pokud to uklidní, mám instalovaný oficiální ESET Internet Security11, tak (snad) by neměl být s viry problém. I když někteří ani tomu (těm antivirům) nevěří.:-(
Zkuste shlédnout a dát "verdikt". Celkové hodnocení je "dobrý", u všech uvedených položek je modré označení, takže by měl asi být OK. I když ten překlad v tabulce do češtiny (na konci) asi nějak nesedí. Tak nechápu, v čem by tedy mohl být problém.
Ráno mi to udělal opět (přestal nabíhat)na dokonce vyhodil hlášku: "V počítači došlo k problému a je třeba jej restartovat, právě shromažďujeme určité informace o chybách a následně provedeme restart". Pak proběhlo a bylo uvedeno "100% dokončeno". Dále bylo uvedeno: "Dílčí informace o tomto problému a možnosti řešení najdete na adrese https://www.windows.com/stopcode" Při volání podpory sdělte tyto informace: Kód zastavení : WHEA UNCORRECTABLE ERROR".
Ten disk zase přestal "cvrdlikat" a k automatickému restartu ale nedošlo. Musel jsem opět NB vypnout a po zapnutí zase naběhl a fungoval OK.
Na tu adresu jsem ale zatím nešel a jaksi nevím, o co jde. Tyto problémy jsem ještě nikdy neměl a neřešil.3-[
Tak ještě prosím poraďte, jak provést tu aktualizaci na v.1809 (prosím trochu podrobněji, pro těchto věcí málo znalého). A jestli by neměla tato aktualizace dělat pak problém při případné reklamaci (ale to snad ne). Díky všem, co se ozvou.:-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny