Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Co může způsobovat občasné "zamrznutí" NB?

Tak jsem nakonec zvolil "cestu nejmenšího odporu". :-D Použil jsem možnost návratu do původního nastavení (se zachováním dat). Trvalo to snad 3 hodiny, ale nakonec vše dopadlo OK. Ale stále zůstala verze 1703. Pak jsem v "Update Windows" spustil aktualizace. Nabídlo se jich víc, ale všechny pouze na v.1703. Spustil jsem je tedy a jejich stahování a instalace trvala opět skoro 3 hodiny. Provedny ale nakonec všechny úspěšně. A všechny jsou opět k té v.1703. Vyšší verze (ani 1803, ani 1809) se nenabídly. Nyní, při kontrole v Update je hláška, že PC je bezpečný a vše je v pořádku.
A vše mi v NB zůstalo, pouze navíc instalované aplikace byly smazány. Ale, zřejmě vzhledem k tomu, že jsem je měl uloženy (instalační soubory) do samostatné složky, tak ty tam všechny zůstaly a stačilo je pouze nainstalovat zpět, což byla "brnkačka".:-D A NB teď pracuje perfektně, dokonce se mi nastavila i klasická "Plocha", kterou jsem předtím nemohl nijak nastavit a stále se mi otevírali pouze vokna (který, mimo jiné, nemám rád:-().
Vše jde nyní nastavovat bez problémů, NB "nezamrzá" a neseká se a funguje a reaguje rychle. Je to úplně něco jiného, než když jsem jej spustil po prvé, kdy se "šprajcoval" vůbec rozběhnout a dělal různé "brikule".;-)
Co mne však překvapilo, byla dlouhá doba stahování a instalace aktualizací těch W10. Ve W 8.1, jež mám na druhém NB, toto bývá otázkou deseti minut.
Chápu, že to je v souvislosti na rychlosti mého netu, ale ten rozdíl je velmi markantní.
Toto uvádím pro případ, že by měl někdo podobný problém a mé skromné vědomosti.:-p
A tento závěr už píšu rovněž z toho "problémového" NB. Všem, co se snažili pomoci, ještě jednou děkuji.:puff:
P.S. Trochu upravená přezdívka, aby server, z tohoto NB, bez mého přihlášení, odpověď vzal.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny