Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Virtuální realita

Ad Rift a Vive - na to, ze su na to v podstate len take blbinky, je ich cena prestrelena riadne (ano, je tam par AAA hier, ale co tak pozeram, jedna tragedia za druhou).

- Nesouhlasim (VR PC). Jedna pani povidala nebo vlastni zkusenost ? Jaké VR byle jsi presne zkousel ? Jakého herniho klienta ?
* [VR] (realita mixt / [VR] realita jsou 3 druhy, dve nejvice pouzivané jsou MIXT → v brlilich vidis VRealitu. Pak Augmented Reality → brlile které jsou pruhledné a realita se pridava do realného obrazu jako Holens. Jejich nevyhoda je momentalne mensi FOV.

- Brili mam odzkousenych hodne a to i jako beta tester HW pro MS, kde jsem mel moznost vyzkouset i [VR] ve vyvojové fazi (v té dobe to byl Acer H bez kontroler ovladacu).
* Jedny jsem zakoupil i pro sebe, s uvedenou odpovedi nemohu nesouhlasit, ale nejsem "****" (radeji nejmenuji) bych ti tam vlepil minus :-D. Navic "AAA" hry jsou to posledni co bych si na [VR] brlilich pustil, osobne travim hodne casu spis ve vesmiru nebo proc né i v Minicraftu :-p.. (na PS4 bych VR nekupoval kvuli nizkému rozliseni a celkové kvality obrazu. To bych radeji koupil Smasung VR pro telefon).

Chtěl bych slyšet vaše rady, které [VR] vyplatí asi koupit.

- IMHO dle cena/kvalita/moznosti bych se zameril Na [VR] pro PC. (Microsoft Mixt Reality → 1440p na kazdé oko) se da koupit pod + normalni [VR] ovaladace pod 299$.
* VR-MS jdou pouzivat i pro klienta Oculus a samozrejme i steam, nebo MS store.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny