Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Virtuální realita

Jééé, to je sranda, jak nikdo kvuli prachum to VR nevyzkousi, ale kazdej ma plno kecu. :-D

Zkousel jsem na jedny reklamni akci Playstation VR a bylo to zajimavy, ale bylo to jen chvilku, tak uplne nevim, mozna to az zase tak skvelej zazitek nebyl, respektive nevidel jsem nic jinyho, tak jsem nemel srovnani.

No kamos obetoval prachy za Oculus Rift, tak jsem to mel na hlave pul dne, a jako musim rict ze naprosta bomba. Po te zkousce u kamose musim rict, ze si to rozhodne nekoupim v zadnem pripade, hlavne teda z toho duvodu, ze bych to nasadil a nesel do prace a furt bych byl ve VR a to si fakt nemuzu dovolit. :-)

Ne vazne, sice to asi bude mit mnohem mensi vykon, ale chci pockat na ten Oculus Quest, jaky to bude, protoze prenosny VR, kde bych nebyl vazanej na PC bych mohl hrat na chalupe a pokud by to melo nejakou kvalitu aspon nejak se blizici Riftu, tak bych urcite sel do toho. Kazdopadne teda pockam.

Co se tyka otazky tazatele, je to slozity, je podle me jasny, ze dalsi generace budou zase o hodne lepsi a urcite to VR leze do penez, ale urcite to stoji za to. Oculus Rift maji na Alze myslim za 14K, coz uz neni zase takova palka, je treba to hodne zvazit, ale uz tahle generace je velkej zazitek.

(Stejne jako 3D kino IMAX, i z VR se nekomu dela spatne, takze nejprve nekde na predvadecce vyzkouset!)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny