Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problem s grafickou kartou

Zdravim,chtel bych poradit.Nastal u mě takový problém po normálním používáním PC,jsem ho vypl..ovšem co jsem ho zapl mi pouze nabehne logo s win XP jak se nacita pak obraz zmizi,v pozadi slysim uvitaci zvuj windowsu..takze jediny co mi nefugnuje je obraz.V nouzovem rezimu a VGA obraz je,ale to jde pouze ze zakladni desky,jestli se nemylim.Zkousel jsem preinstalovat graf. ovladace,vsechno a pokazde to stejne.Uz jsem si nevedel rady tak jsem preinstalovat cele windows s nadeji ze to pomuze,ale bohuzel furt to same.Nevite nekdo co s tim?Co jsem tak uvazoval,to vypada ze mi nejspis odesla asi graf,karta?Moc budu vdecnej za nejakou radu ci info:)

Předmět Autor Datum
Jestli odešla grafika, když v nouzovým režimu jede, nedokážu posoudit, ale moc se mi to nezdá. Mohl…
KubikH 17.07.2008 14:59
KubikH
Odpoj vsetky dalsie zariadenia ktore tam mas strcene (televizor v TVout apod), alebo si ho prepni na… poslední
MM.. 17.07.2008 15:16
MM..

Jestli odešla grafika, když v nouzovým režimu jede, nedokážu posoudit, ale moc se mi to nezdá.

Mohlo by to být tím, že po naběhnutí Windows grafika začne posílat monitoru moc velké rozlišení nebo obnovovací frekvenci (nepíšeš, jestli je to LCD, nebo CRT, připojené DVI nebo, D-SUB). Zkus to nějak v tom nouzovém režimu nastavit na nižší rozlišení a obnovovací frekvenci i pro ten normální režim (jestli to jde).

Otestovat grafiku by snad šlo z nějaké live distribuce Linuxu. Jestli nevíš, co to je, napiš.

Odpoj vsetky dalsie zariadenia ktore tam mas strcene (televizor v TVout apod), alebo si ho prepni na AV vstup, obraz mas pravdepodobne na nom.
Alebo chod do nudzoveho rezimu a v ovl.panely - pridat/(ubrat programy odinstaluj ovladac grafickej karty).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru