Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po obnově systému nemožnost se přihlásit do systému - nepamatuje si heslo

Ahoj všem,
před nějakou dobou jsem z důvodu čím dál častějšího sekání notebooku HP Pavilion dv6, spustil tzv. obnovu systému. Ta proběhla bez problému, nicméně jakmile se dostanu na úvodní plochu, kde po mě notebook vyžaduje heslo, tak si ho nepamatuje. Totiž vím jistě, že heslo je správné a zadávám ho správně, nicméně notebook píše, že ne. Jakmile kliknu na zapomenuté heslo, tak na mě po chvilce vyskočí tato tabulka (viz. příloha). Pokoušel jsem se přihlásit na stránky microsoftu kde bych mohl spravovat své zařízení, nicméně když jsem se po dlouhé době dostal na tento profil, tak tam je psáno, že na sebe nemám žádná zařízení registrována. Tím pádem jsem nahranej protože vůbec nevím co s tím, notebook minimálně půl roku leží nepoužívaný a teď by se mi opravdu hodil. Napadá mě už jediná možnost a to koupit licenci na win 10 a přeinstalovat windows. Tím pádem, ale přijdu o mnoho důležitých dokumentů, které v notebooku mám. Nyní je v notebooku win 10, instalován za doby kdy byl zdarma, předchozím majitelem.

Doufám, že je to tak nějak srozumitelné. Jsem tak trochu vemeno přes počítače, takže i samotná přeinstalace systému by mi dělala značný problém. Budu tedy rád, když pochopíte mou neznalost a případné rady rozvede tak, aby pro mě byly pochopitelné :-).

Moc děkuji. Vítek.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
V každom prípade budeš nútený vyrobiť si z ISO W10 bútovacie médium. Najjednoduchšie je z ISO W10 "… poslední
Nuda 05.12.2018 12:48
Nuda

V každom prípade budeš nútený vyrobiť si z ISO W10 bútovacie médium.

Najjednoduchšie je z ISO W10 "prešrotovať" celý systémový disk, pričom sa opraví systém so zachovaním SW a nastavení.
-------------------------------------------
http://ix.sk/PWyFX

Najprv skus opraviť profil súborom sysprep.exe /audit v cmd.exe z ISO W10

http://ix.sk/ScevN
%WINDIR%\system32\sysprep\sysprep.exe /generalize /audit

https://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/manufacture/desktop/sysprep-command-line-options

Vytvorí sa po reštarte nový profil pod administrators, pričom tvoj profil zostane v zložke users neporušený. Tiež sa vynuluje SID.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru