Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Velká vzdálenost od vysílače...důvod k reklamaci či bezplatnému a okamžitému odstoupení ?

Na bezdratovej technologii vo volnom pasme nedokaze nikto zarucit hranicne rychlosti, ci uz hornu, alebo spodnu. V pripade agr. 1:5 sa z tej minimalnej stava v podstate maximalna hranica, pretoze pri vytazeni linky kazdym uzivatelom sa ta rychlost automaticky rozdeli v prislusnom pomere. WiFi je najhorsia mozna technologia pre pripojenie do internetu pretoze tam existuje nezanedbatelne rusenie, ktore rychlost dalej znizuje a znizuje az sa z toho stane nepouzitelny bazmek.
Wifi ako technologia nebola nikdy navrhovana pre vonkajsie pouzitie so smerovymi antenami aj ked legislativa to umoznuje. Smerove anteny je mozne pouzivat, ale pri navrhu legislativy sa uvazovalo so spojmi p2p, t.j. jedna antena voci druhej a nie take pouzitie ako v tvojom pripade: jedna antena voci niekolkym inym antenam.
Prave prto to tak dobre funguje a je jedno na akom pasme sa to pouziva, ci 2.4 GHz, alebo 5 GHz, alebo 10 GHz, alebo nieco ine. Ciastocne sa to da vylepsit pouzitim ineho riadenia linkovej vrstvy pod nazvom TDMA.
V podstate mozes striedat poskytovatelov a nahodne sa trafit na frekfenciu, ktora momentalne nieje rusena. Nejaku dobu to bude chodit dobre a potom z cista jasna sa to zhorsi. Takto funguje wifi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny