Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Velká vzdálenost od vysílače...důvod k reklamaci či bezplatnému a okamžitému odstoupení ?

Dobry večer, mam wifi připojení a momentalně velký problém, a to s kolísaním rychlosti (od max. 30MB/s až po min. 6MB/s. někdy kolísne i pod minimální) po neustálém dopisováni s poskytovatelem i s návrhem na vyšši tarif mně po asi měsici bylo řečeno, že jelikož jsem vzdálen od vysílače přibližně 1KM tak to prostě lepší nebude a kolísání rychlosti, horsi plynulost a stabilita a latence a packet loss internetu bude i přes aktivaci na vyšši tarif. Má na to poskytovatel vůbec právo poskytovat internet někde, kde to může dělat problémy, nehledě na to, že při montáži jsem na to upozorněn nebyl.
Odmíta namontovat nějakou silnější anténu určené pro vyšši vzdálenosti (otazka zda by to nejak pomohlo), pry se nedá nic vykouzilit, že možná někdy bude vysílač i v této části obce, aby to tak nekolísalo. A tak se ptám, mám v tomto případě nárok na odstoupení od smlouvy okamžitě a bez sankce ? Děkuji za odpoved
http://www.speedtest.net/result/7861938373 toto je obrázek těch jejich 30MB download a 15MB upload, mnohdy to býva i horší Neni se problém dostat na download i 3MB/s a upload 1MB/s hlavně pak ve večerních hodinách.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny