Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neznámý disk

Konfirurace: WXP SP3, Dva disky Sata 500GB - Určení: č.1 >Seagate ....novější data. č.2 > Western Digital ....klonovaný, starší data. Mám Acronis True Image 11 a Disk Director Suite 10 oba cz.
Na č.1 po přidání dalšího oddílu k poslednímu a ve správě disku jeho zviditelnění systém nenaběhl a „Chyba při načtení ze sektoru 10 čísel pevného disku“ nic nejde. Po přehození dat. kabelu na č.2 klonovaný disk naběhne disk naběhne, tedy č.1 v kopru.
Při bootování OS krabice z CD na samotný disk č. 1 hlásí disk nenalezen nebo při obou discích neznámý disk, přitom při bootování i v Biosu jsou vidět oba. Ve správě disků není vidět. Jedná se mi pouze o data, která jsou mimo C:\, dá se něco zachraňovat?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jsem se dopátral, že sám neodstraním blokující vadné sektory tak, aby disk naběhl z OS gdb2mv5.p…
OtaDrak 18.07.2008 12:10
OtaDrak
Kriste to cim si vytvaral tu 2.particiu, sak to tam je zacyklene :-D V podstate by malo stacit tu dr… poslední
MM.. 18.07.2008 14:03
MM..

Kriste to cim si vytvaral tu 2.particiu, sak to tam je zacyklene :-D
V podstate by malo stacit tu druhu particiu zrusit alebo aspon skryt. Skus ultimate boot CD (najdes cez google, stiahnes iso, vypalit z obrazu, nabootujes to CD - partition tools - skus tam program testdisk, mal by vediet opravit partition table, alebo si tam spust ranish partition manager a tu particiu skry(neviem ci to vie ranish) alebo zrus tu druhu (ovladanie mas popisane v ranishi v riadku dole, "change disk" prepne disk, "save to disk" zapise zemnene MBR na disk, inac sipky hore dola a mazanie particie pomocou del), mal si na tej druhej particii nejake dolezite data?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru