Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem minecraft pro win 10

- Na Windows 10 mam pro PC Minecraft zakoupeny, neni to zadna POCKET VERZE. Minicraft koupeny pres Microsoft store = "Minicraft Edition Windows 10/Mojang", Minecraft zakoupeny na platforme XBOX@ONE = "Minicraft Edition XBOX ONE", Minicraft na telefonu = "Minicraft Pocket Editition".
- Spis mas popletené verze které kupujes (krades?). Zakup ho na (Mojang) https://my.minecraft.net/en-us/store/minecraft/#register
* Na PC mam dve verze, nejvic pouzivam "Edition Windows 10" (podepsany vyvojarem Mojang/Microsoft studio) kvuli virtualni realite (nic spolecného s Minicraft Beta ktera byla pres MStore nabizena drive). V nynejsi verzi muzes pouzivat zobrazeni polohy jak na original verzi etc), ale jestli nepotrebujes instalovat nejaké vanila package, nebo se hrabat v nastaveni, upravovani etc tak je to to samy a zahrajes si stejne.

TiP ~ Pro uzivatelé jiz Minicraft jednou zakoupili pres Mojang, tak ho nemusi znovu kupovat a muzou ho (v pripade ze by chteli i verzi Windows 10) zdarma aktivovat na "Windows10" nebo "MAC".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny