Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem po formatu pc ,nevim co zabira 50 gb, na SSD,

- Tak udelej "cistou instalacku" na ciste "formatovany disk" (provedes behem instalace) a mas klid. V pripade ze uz nemas DVD s Windows, USB Instalacku Windows 7 si muzes stahnout na strankach Microsoftu.
- Jestli jen prehravas Windows za jiny, restartujes, stale se vytvari soubory co (nejakou dobu) zachovaji informace, soubory z predeslé verze (.old) k moznosti navratu jako na predesly BUILD, k oprave atd.
* Jen samotné (v pripade presence) "Recovery" (které ve slozkach nevidis), muze zabrat 10-20Gb.

PS: HRY, si radeji instaluj na disk [D:\], nebo alespon klienta jako "STEAM". Také to tak mam provedené, "STEAM" + knihovnu/zalohu her mam na [D:\] a slozku "Steam_Games" na [C:\].
- Tak si na [C:\] muzes dat/skopirovat z [D:\] jen hru, kterou hrajes nejvic, nebo ktera potrebuje rychlejsi HDD.
* Staci aby se OS, SW, HRY parkrat UPdatovalo a najednou zabiraji o 30% vic mista na HDD ani nevis jak.

TiP ~ Jestli nemas disk [D:\] a mas jen ten [SSD] tak pro zalohy, filmy a jiné multi-média nebo soubory které stahujes z internetu pouzij klidne externi [HDD].
* U sytémovych disku "SSD" bych radeji doporucil mit vzdy alespon 10-20% volného mista a to né jen pro samotny chod disku.
Drive tim trpeli hlavne levné Windows tablety s malym ulozistem, které kvili nedostatku mista tak nemohli ani provest UPgrade, protoze jaksi nemeli misto kam ulozit potrebné soubory k instalaci. Tak se musel mazat 'recovery" oddil, nebo to kutit pres SD kartu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny