Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Podstránka v HTML

Víš vůbec ještě, o čem se tu celou dobu bavíme, a jak ta diskuse vznikla? Polož si prosím sám sobě otázku, co z této celé naší diskuse si odnese začátečník?

Bude jí začátečník vůbec rozumět? Potřebuje začátečník, který neví jak se dělá "podstránka", znát pojmy flex, grid, fallback, "Edge jede na Chromiu", "na IE má X-UA-compatible..."?! Doporučíš tedy začátečníkovi https://www.vzhurudolu.cz/ a ať si pokecá s panem Michálkem? Vážně?

PS: Už po několikáté si nebyl schopný uvést lepší alternativu pro začátečníka než JPW, ikdyž jich je podle tebe více... A že máš ty nějak udělaný web je také irelevantní, začátečník ho takto určitě neudělá. Jestli chceš vyloučit IE z té mnou uvedené statistiky na základě "jsou k tomu důvody", tak si od toho klidně odečti jeho 2-3 %, ale já alespoň argumentuju konkrétními čísly a fakty, což jsem u tebe zatím ještě neviděl. Spíše mám pocit, že celá tahle diskuse je jen výsledkem nějaké tvé neopodstatněné vnitřní averze k JPW bez racionálních důvodů. S tím nemám problém, ale pak si to měl říct rovnou, a nesnažit se to zdůvodńovat něčím jiným.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny