Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Podstránka v HTML

Toto je a bude nekonecné hadani "o voze" a "o koze"
V podstate je nejaka pravdivost na obou stranach pri "urcitém uhlu pohledu" ;-)

[O VOZE]
- Na ukazku kodu, jako tazateluv pripad, nebo na pochopeni principu zcela staci a hledat v tom dalsi vedu je zcela zbytecné.
* Co jsem se dival na tu stranku jak psatweb.cz tak jen dlé meho pohledu je to korektne vysvetlené, prehledné a na zaklad aktualini. Pro nekoho kdo nevi co HTML je , nebo potrebuje pochopit jak veci funguji tak bych ji i bez vycitku doporucil.

[O KOZE]
- Na "obecnou" vyuku jsem zastance nazoru, ze hlavne na "zaklad" vyuky by se mel pridavat duraz. Jelikoz ty naucené zacatecnické chyby, predesly zpusob deklarace - pak Pan 'uzivatel-X' bude uplatnovat a opakovat, proto hned od zakladu bych doporucil vyuku na nejakém aktualnim podkladu co nejblize k aktualni situaci [HTML@5 tagu], etc.

PS: Nejsem zadnej extra programator, ale z vlastni zkusenosti jen mohu potvrdit, jak se na zacatku naucis, opakujes nejakou chybu delat, tak neni jednoduché pak takovou tu automatizovanost myselni zcela prekopat.
- Naposled jsem to zazil u Django, kde pro prvni kontakt s timto jazykem jsem zacal informace tahat z né zrovna "aktualizovaného WEBu" a do dnes se nekdy chytnu jak pouzivam jeste nekteré prikazy, deklarace z predeslych (zastaralich verzi) jako deklaraci rutovani pathu pro 'URL' .
Jen "Priklad" ~ V aktualini verzi se jiz nejakou dobu deklaruje o proti mému naucenému "x_path(r'^index/$')" → uktualni : url('index'). Ano nicemu to nevadi (az na moznou stratu casu a celkové neusporadanosti codu /ktery po tobe muze cist jiny vyvojar), ale IMHO je lepsi pro zaklad uceni zvolit nejaky "aktualizovany" zdroj vyuky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny