Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výměna HDD za SSD - krátké výpadky

Zdravím,vyměnil jsem v ntb samsung 700Z5C klasický disk za SSD KINGSTON A400 480GB.Předinstalací jsem nastavil v biosu režim AHCI.
Po instalaci jsem vypnul indexování,defragmentaci,hibernaci,prefeth.

Systém funguje velmi slušně a je nastartován do cca 20sec. oproti 2min.s klasik diskem.Ale během práce se najednou zasekává a třeba na 10 vteřin se nic neděje a pak běží dál...hlavně se to stává když otevírám různé složky,chci zapnout třeba mp3,změnit nějaké nastavení apod.Zajímavé je že když chci otevřít např.Program files a takto se to hryzne a napíše mi:Program files neodpovídá:tak ostatní práce v pc pokračuje bez problému dál...i myš reaguje na ostatní práci tak ja má"kromě zmíněné složky" a během 5-10 sec se Program files otevře.Někdy vše funguje jak má třeba 2h,pak se to během 10 min.kousne třikrát.Víceméně to tedy blbne ve win průzkumníkovi Win7.V prohlížeči jsem snad problém nezaznamenal.

Zkusil jsem všechny možné kontroly:chkdsk,HDTune,as SSD Benchmark,Crystal disk vše ok,akorát se mi v Crystal disk nezobrazí stav disku-rámeček je šedý s nápisem:neznámý...

Nainstaloval jsem Kingston SSD Manager,ale ten disk nevidí...to samé Kingston ssd Toolbox,píše:no disks connected to system.

Jo disk mám rozdělen 100gb na systém,zbytek 380gb na data.

Nemá někdo typ co s tím? předem díky.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny